LIQUIDEXPERT.BE

 

Liquidexpert.be is onderdeel van de Bart Gees Bvba. Met onze online shop willen we klanten uit diverse regio’s ons ruim  assortiment aanbieden. Daarom kunt u vanaf heden ook online shoppen op onze online vape shop!

Welkom bij Liquidexpert.be: De online vapewinkel voor de slimme beginnende en ervaren damper. Bij ons koopt u voordelig en gemakkelijk de beste e-liquids, e-sigaretten en bijhorende accessoires voor vaping. Je vindt er een ruim assortiment aan e-liquids en aroma’s voor uw vape sensatie, maar ook de beste merken voor toebehoren en vape-toestellen. Door onze jarenlange ervaring met elektrische sigaretten weten we voor u de beste en veiligste vaping producten te selecteren. Onze klantendienst staat elke dag voor u klaar om te helpen met het vinden van de beste e-liquids en e-sigaret voor uw vape ervaring.

E-liquids zijn er in vele soorten en smaken. Van fruitsmaken tot tabaksmaken. Wij selecteren alleen de beste e-liquids en aroma’s van vertrouwde en gekende merken zoals Millers, Xeo, Twelve Monkeys, Liquideo, Illusions Vapor, Vampire Vape en meer… voor een prettige dampervaring. Alle e-liquids worden rechtstreeks bij erkende en gekwalificeerde leveranciers besteld en zijn voorzien van de Belgische wetgevingsnormen. Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Neem gerust contact met ons op. Onze liquid en vape experts helpen u graag.