Wie zijn wij

Bart Gees Carnavalshop

Al jaren verkopen wij in onze carnavalshop tal van carnaval en thema-accessoires met oa. kostuums, pruiken, dassen, strikken, hoeden, fopartikelen, shminken, halloween-accessoires en decoratie, vuurwerk… en nog veel meer. Buiten dit ruim assortiment dat je kan bekijken in onze winkel gelegen te driehoekstraat 33 Haaltert, kan je bij ons ook altijd terecht voor het huren van een themakostuum voor Sinterklaas of zwarte piet, de Kerstman of de Paashaas. Wil je liever een ballondecoratie laten maken voor uw verjaardags, communie of eender welk feest? Dat kan ook.. wij realiseren uw creaties volgens uw verwachtingen, of kom inspiratie opdoen in ons Ballonen-lookbook!

 

!Vuurwerk!

 

Sinds enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in uw feestvuurwerk van klein tot groot, bij ons kan u terecht voor elke knaller van een feest!! Met ons assortiment van meer dan 80 verschillende vuurwerkeffecten helpen wij u graag verder in het kiezen van een veilig en mooi vuurwerk voor uw feest! Batterijen of toch liever vuurwerkpijlen bij ons kan het allemaal. Of toch liever iets veilig?.. Dat kan ook! Met onze kidspakketten of taartvuurwerk!

 

!Balloncreaties!

 

Bent u nog op zoek naar een balloncreatie voor uw feest? communiefeest, huwelijk  verjaardag, geboorte, geslaagd. Bij ons kan u terecht voor een ruim assortiment aan balloncreaties! U kunt zelf uw creaties voorstellen of onze creaties aan uw voorkeur aanpassen. Al onze balloncreaties worden gemaakt met de beste producten en er wordt gebruik gemaakt van een product dat er voor zorgt dat u nog langer kan genieten van uw balloncreatie! Wilt u graag een ballon geven als geschenk? Geen probleem wij kunnen ook ballons opvullen met beertjes, geld, kaarten, of andere kleine accessoires!

 

 

Breng ons een bezoekje